Zαντες και Λαστιχα
- mitsyncro
Re: Zαντες και Λαστιχα
τελικα με εψησε ο κοκκολακης για τα ινφ 200 50-50(κινεζικα αλλα απ οτι μου ειπε ιδια εταιρια με cooper - Avon)
Χαρακτηριστικα: 205/70/15 traction και tempeature εχει Α θορυβο 73db. στη βροχη Ε και σχεδον 100ευρο φθηνοτερα απο τον Εγγλεζοπουλο Μπαμπη που μου προτινε DUNLOP AT3 50-50 αλλά τετραλινα κ μαλκοτερα.
Φυσικα του ειπα για το φορουμ! Τον "ενημερωσα" οτι αν τα λαστιχα γλυστρνε ή οτιδηοτε, θα το μαθουν ολοι
Πλακα πλακα ειπε πως θα γαφτει... μακαρι
Χαρακτηριστικα: 205/70/15 traction και tempeature εχει Α θορυβο 73db. στη βροχη Ε και σχεδον 100ευρο φθηνοτερα απο τον Εγγλεζοπουλο Μπαμπη που μου προτινε DUNLOP AT3 50-50 αλλά τετραλινα κ μαλκοτερα.
Φυσικα του ειπα για το φορουμ! Τον "ενημερωσα" οτι αν τα λαστιχα γλυστρνε ή οτιδηοτε, θα το μαθουν ολοι
Πλακα πλακα ειπε πως θα γαφτει... μακαρι
- t3 syncro tool
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Σχεδόν κανένα λάστιχο δέν γλυστράει καινούργιο.
Άστα πάνω κανένα χρόνο και μετά θα δείς το αποτέλεσμα, θα βγάλεις συμπέρασμα και θα μας πείς και εμάς να ξέρουμε.
Να πούμε καλορίζικα?
Άστα πάνω κανένα χρόνο και μετά θα δείς το αποτέλεσμα, θα βγάλεις συμπέρασμα και θα μας πείς και εμάς να ξέρουμε.
Να πούμε καλορίζικα?
Volkswagen. Turning owners into mechanics for over 50 years....!!!!!!!!!!!!
T3 Syncro 14" 2.1 DJ
T3 Syncro 14" 2.1 DJ
- mitsyncro
παω στο χωριο για δοκιμες στη λασπη και θα σας πω..
- elgreco
Kαι γιατι 'βρισκουν' τα ρημαδια πανω στα φτερα; Ο Νικος που φοραει 225/75/16 δεν εχει αυτο το προβλημα. Βεβαια 'φοραει' την αναρτηση της Trail Master και εγω Old Man Emu και ελατηρια του Bernd Jaeger και της BrickWerks. Το Syncro του Νικου ειναι αυτο εδω:t3 syncro tool έγραψε:215/75/15 Δημητρόelgreco έγραψε:Εγω τι φοραω, Μπαμπη?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
- BUS1988
- Site Admin
1. Τι offset έχουν οι ζάντες του Νίκου και τι οι δικές σου? Μπορεί αυτό να κάνει τη διαφορά
2. Αν αναφέρεσαι στο ότι "βρίσκουν" στο πίσω μέρος των εμπρός φτερών όταν συμπιέζεται η ανάρτηση, είναι λογικό και λύνεται είτε με κόψιμο ελαφρά του φρυδιού, είτε με δίπλωμα προς τα μέσα με το σφυράκι (αυτό συστήνω εγώ, και αυτό έκανα στο δικό μου.)
Ελπίζω να βοήθησα.
2. Αν αναφέρεσαι στο ότι "βρίσκουν" στο πίσω μέρος των εμπρός φτερών όταν συμπιέζεται η ανάρτηση, είναι λογικό και λύνεται είτε με κόψιμο ελαφρά του φρυδιού, είτε με δίπλωμα προς τα μέσα με το σφυράκι (αυτό συστήνω εγώ, και αυτό έκανα στο δικό μου.)
Ελπίζω να βοήθησα.
- elgreco
Αυτος φοραει Mefro κι εγω τις παλιες του απο MercedesBUS1988 έγραψε:1. Τι offset έχουν οι ζάντες του Νίκου και τι οι δικές σου? Μπορεί αυτό να κάνει τη διαφορά
Ελπίζω να βοήθησα.
Παρα πολυ.Ευχαριστω Θεμη μου!
- t3 syncro tool
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Έχει δίκιο ο Θέμης.
Μάλλον το offset είναι διαφορετικό και εσένα Δημήτρη είναι λίγο πιό έξω οι τροχοί και βρίσκουν στα φρύδια.
Μπορεί να είναι και λίγο πιό ψηλό του Νίκου.....
Γιατί η μαμάκα έβαζε μέχρι 205 νομίζετε?
Μάλλον το offset είναι διαφορετικό και εσένα Δημήτρη είναι λίγο πιό έξω οι τροχοί και βρίσκουν στα φρύδια.
Μπορεί να είναι και λίγο πιό ψηλό του Νίκου.....
Γιατί η μαμάκα έβαζε μέχρι 205 νομίζετε?
Volkswagen. Turning owners into mechanics for over 50 years....!!!!!!!!!!!!
T3 Syncro 14" 2.1 DJ
T3 Syncro 14" 2.1 DJ
- mitsyncro
Γεια σε ολους! επεστρεψα απ το χωριο με 38 πυρετο και τις εξης εντυπωσεις απο τα λαστιχα
1. αξιοπρεπης εως καλη συμπεριφορα στο στεγνο(προς το παρων)
2. μετρια στη λασπη ειναι (50-50)
3. μετρια εως επικυνδυνα στη βρεγμενη "ελληνικη" ασφαλτο
4. δειχνουν ανθεκτικα στις πετρες και εχουμε μπολικες οποτε θα δοκιμαστουν
Αυτα για τωρα!
1. αξιοπρεπης εως καλη συμπεριφορα στο στεγνο(προς το παρων)
2. μετρια στη λασπη ειναι (50-50)
3. μετρια εως επικυνδυνα στη βρεγμενη "ελληνικη" ασφαλτο
4. δειχνουν ανθεκτικα στις πετρες και εχουμε μπολικες οποτε θα δοκιμαστουν
Αυτα για τωρα!
- syncroagr
Τι έχετε να προτείνετε για 225.75.15..?(η ζάντα μου είναι 7Jx15 ET24. 5) Επίσης θα έχω κανένα θέμα? Θα βρίσκω πουθενά σε θολους ψαλίδια κτλπ?
H φαση που βρισκεις καποιους καπου ψηλα.
-Μα καλα πως ανεβηκες εδω?
-SYNCRO
-Μα καλα πως ανεβηκες εδω?
-SYNCRO
-
Το λαστιχο 185/80/14 εχει υψος 652 mm το 225/75/15 εχει υψος 719 mm.Αν θελεις μπαινεις στην παρακατο σελιδα και βαζεις στις δυο εικονες που υπαρχουν οτι διασταση θελεις και βλεπεις ζωντανα τις διαφορες . http://www.rimsntires.com/specspro.jsp