Ζήτηση συνεργείου στη Σκόπια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spine253
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί 03 Νοέμ 2015 7:01 pm

Ζήτηση συνεργείου στη Σκόπια

Δημοσίευση από spine253 »

Καλημέρα,

Ξεκίνησα όλος χαρά ένα ταξίδι στα Βαλκάνια το Σάββατο το πρωί και για κάποιο λόγο στα σύνορα από Σκόπια προς Πρίστινα έσπασε το παγούρι του νερού.

Δε μου επιτρέπει το κινητό να επισυναψω φωτογραφία, αλλά έχει ξεκωλησει στην ουσία στα δύο το παγούρι, κατά μήκος σχεδόν όλης της ραφής του! Απ' ότι φαίνεται ήταν το πιο αδύναμο σημείο στο κύκλωμα..

Πέρασα λοιπόν δύο βράδια σε ένα (απαράδεκτο ξενοδοχείο) και τώρα περιμένω την οδική να έρθει να με πάει σε ένα συνεργείο. Επειδή πολύ φοβάμαι ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες το συνεργείο που θα με πάει απ' την οδική να είναι εξίσου απαράδεκτο με το ξενοδοχείο, γράφω για να ρωτήσω αν τυχόν ξέρει κανείς να προτείνει κανένα συνεργείο στην πόλη των Σκοπίων ή κανέναν που να έχει βανακι ώστε να μπορέσει να προτείνει κάτι.

Θα πρεπε να είχα στείλει ερώτηση νωρίτερα, το ξέρω, αλλά λίγο αργά μου κόψε..

Όπως και να χει, δε νομίζω ότι έχει πολλά πράματα να δούμε. Είτε θα βάλουμε ένα καινούριο παγούρι και αφού εξαερωσουμε κλπ το κύκλωμα νερού θα δούμε ότι δουλεύει και ίσως με επιφύλαξη μπορώ να συνεχίσω προς Βαλκάνια, είτε θα ανεβάζει θερμοκρασίες και αφού βάλουμε το παγούρι, οπότε μετά είμαι για να επιστρέφω στο Σαλόνικα..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΜΗΧΑΝΗ”