Ζήτηση συνεργείου στη Σκόπια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spine253
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Τρί 03 Νοέμ 2015 7:01 pm

Ζήτηση συνεργείου στη Σκόπια

Δημοσίευση από spine253 »

Καλημέρα,

Ξεκίνησα όλος χαρά ένα ταξίδι στα Βαλκάνια το Σάββατο το πρωί και για κάποιο λόγο στα σύνορα από Σκόπια προς Πρίστινα έσπασε το παγούρι του νερού.

Δε μου επιτρέπει το κινητό να επισυναψω φωτογραφία, αλλά έχει ξεκωλησει στην ουσία στα δύο το παγούρι, κατά μήκος σχεδόν όλης της ραφής του! Απ' ότι φαίνεται ήταν το πιο αδύναμο σημείο στο κύκλωμα..

Πέρασα λοιπόν δύο βράδια σε ένα (απαράδεκτο ξενοδοχείο) και τώρα περιμένω την οδική να έρθει να με πάει σε ένα συνεργείο. Επειδή πολύ φοβάμαι ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες το συνεργείο που θα με πάει απ' την οδική να είναι εξίσου απαράδεκτο με το ξενοδοχείο, γράφω για να ρωτήσω αν τυχόν ξέρει κανείς να προτείνει κανένα συνεργείο στην πόλη των Σκοπίων ή κανέναν που να έχει βανακι ώστε να μπορέσει να προτείνει κάτι.

Θα πρεπε να είχα στείλει ερώτηση νωρίτερα, το ξέρω, αλλά λίγο αργά μου κόψε..

Όπως και να χει, δε νομίζω ότι έχει πολλά πράματα να δούμε. Είτε θα βάλουμε ένα καινούριο παγούρι και αφού εξαερωσουμε κλπ το κύκλωμα νερού θα δούμε ότι δουλεύει και ίσως με επιφύλαξη μπορώ να συνεχίσω προς Βαλκάνια, είτε θα ανεβάζει θερμοκρασίες και αφού βάλουμε το παγούρι, οπότε μετά είμαι για να επιστρέφω στο Σαλόνικα..
Άβαταρ μέλους
spine253
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Τρί 03 Νοέμ 2015 7:01 pm

Re: Ζήτηση συνεργείου στη Σκόπια

Δημοσίευση από spine253 »

Αν και έχει περάσει καιρός, να ενημερώσω ότι βρέθηκε τελικά συνεργείο λίγο έξω από την πόλη των Σκοπίων, όταν μετά την παρέμβαση του T3syncrocamper, ήρθα σε επαφή με τον πρόεδρο του κλαμπ σκαραβαίων Βόρειας Μακεδονίας και αφού βρέθηκα σε έναν σκαραβαίο να παρελαμβάνουμε με old timer αμάξια στη πόλη, κατέληξα σε.. αλλαγή κινητήρα.

Απελπιστική ήταν η ανταπόκριση στο όλο συμβαν της εταιρίας οδικής βοήθειας (mondial assistance μέσω της Eurolife), όπου πέραν του απαράδεκτου ξενοδοχείου που με πήγαν, από τη Δευτέρα το πρωί που διαγνώστηκε από το συνεργαζόμενο συνεργείο τους ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί το πρόβλημμα, δε μπορούσαν να δικαιολογήσουν επαναπατρισμό, αλλά ούτε μου έδιναν χρονικό προσδιορισμό για το τι μπορεί να γίνει (συγκεκριμένα υπάλληλός τους μου είπε ότι μπορεί να κάνει και ένα μήνα να επιστρέψει το αυτοκίνητο..) αφήνοντάς με σε καθεστώς επισφάλειας, ώσπου τελικά να μου τηλεφωνήσουν την... Πέμπτη το μεσημέρι για να με ενημερώσουν ότι έχει εγκριθεί το αίτημά μου! Φυσικά μέχρι την Πέμπτη και βάση της ανασφάλειας που μου είχαν δημιουργήσει είχα δρομολογήσει την επισκευή του οχήματος μόνος μου. Και μετά απ' όλα αυτά, σε επικοινωνία που έχω με την ασφαλιστική, δεν εννοούν να παραδεχτούν ότι έχουν κάνει πατάτα. Οι όροι του συμβολαίου είναι αρκετά ασαφείς, αλλά υπάρχει όρος που λέει ότι πρέπει να απαντήσουν εντός 72 ωρών και ούτε αυτό δε τήρησαν, πέρα της γενικότερης απαραδεχτης επικοινωνίας τους. Με δικηγόρο που μίλησα μου δίνει εκτιμήσεις ότι και νομικά να κινηθώ, δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσω κάτι σημαντικό. Και με τον ασφαλιστή μου που μίλησα μου λέει ότι δε γνωρίζει να υπάρχει κάποια οδική βοήθεια που θα έχει καλύτερη εξυπηρέτηση εκτός Ελλάδας (σε συγκεκριμένε χώρες, γιατί σε πιο "αναπτυγμένες" είναι αλλιώς η συνεργασία).

Οπότε την επόμενη φορά που θέλω να πάω βόλτες στα Βαλκάνια θα πρέπει να το σκεφτώ καλά και να πάρω μια βαθειά ανάσα πριν ξεκινήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΜΗΧΑΝΗ”