80db-83db spl Noise floor από την ενδιάμεση θέση οδηγού συνοδηγού σε ταχύτητα 100 σταθερα.
Στις χαμηλές 50hz με 60hz υπάρχει σοβαρό θέμα pick χαμηλών θορύβων όπως επίσης και μεταξύ 200hz με 250hz.
Θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα θορύβου σε αυτοκίνητα που ταξιδεύουν για ώρες και θα πρέπει ο κάθε κάτοχος να αρχίζει να τον απασχολεί σοβαρά,να μετρήσει το όχημα του,να αναλύσει και να βελτιώσει την ακουστική θορύβου του.
Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανον να προκαλέσει σοβαρά μακροχρόνια προβλήματα ακοής.
Επίσης θα έλεγα και σε όλους τους γονείς μικρών παιδιών ότι είναι άκρως ακατάλληλος ο συγκεκριμένος θόρυβος.
Με μια μικρή ανάλυση που έχω κάνει, μιας και γνωρίζω 2-3 πράγματα για την ακουστική βελτίωση χώρων,εφόσον το όχημα έχει ακατάλληλες μετρήσεις για την ακοή,θα πρέπει να ξυλωθεί ολόκληρο και να τοποθετηθούν τα *κατάλληλα υλικά στις κατάλληλες πλευρές.
Επειδή λοιπόν είμαι και εγώ κάτοχος και γονέας του συγκεκριμένου οχήματος και έχει αρχίσει ήδη να με ανυσηχεί πολύ,θα ξεκινήσω μια μελέτη μαζί με έναν ειδικό φίλο μηχανικό ακουστικής για να δω πως θα μπορέσω να χαμηλώσω και να βελτιώσω την εσωτερική ακουστικη.
*Προσοχή!!!
Δεν είναι απλά τα πράγματα,δεν παίρνουμε ότι να ναι υλικά,και για λόγους υγιεινής και γιατί ειναι μεγάλη η απάτη εκεί έξω με τις εταιρίες θερμοηχομωνοτικών υλικών και το αποτέλεσμα τραγικό.
Καλό ψάξιμο και καλό ξεμπέρδεμα για όσους τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μειονέκτημα.