εργάτης σε Τ3 syncro

Απάντηση
kanxar
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Τετ 22 Ιούλ 2015 3:48 pm

εργάτης σε Τ3 syncro

Δημοσίευση από kanxar »

Έχει βάλει κάποιος απο τα μέλη εργάτη σε syncro μπροστά που να μην βγαίνει έξω από τον προφυλακτήρα? έχω δεί σε διάφορα site αλλά όχι απο Ελλάδα. Άν και έχω άλλες προτεραιότητες για το αυτοκινούμενο (μπλοκέ πίσω) να δούμε τι υπάρχει γι΄ αργότερα.
Άβαταρ μέλους
BUS1988
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 2337
Εγγραφή: Τρί 26 Ιούλ 2011 5:59 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: εργάτης σε Τ3 syncro

Δημοσίευση από BUS1988 »

Κάτσε, κάτσε πολύ φόρα πήρες :!:
Σιγά σιγά και ένα-ένα τα πράγματα :roll:
Πάντως εργάτη κάτω από το βανάκι στη θέση της ρεζέρβας (όσοι έχουν μπροστά) δεν ξέρω να έχει βάλει κάποιος στην Ελλάδα.
Να έχεις υπόψιν σου πάντως ότι πέρα από τα προφανή πλεονεκτήματα του setup αυτού, υπάρχει και το μειονέκτημα ότι ο εργάτης δεν φαίνεται, οπότε δεν έχεις οπτική επαφή για να κατευθύνεις το συρματόσχοινο (ή συνθετικό σχοινί) στο μάζεμα και θα μαζεύεται όπως-όπως. Επίσης θα γεμίζει λάσπες και δεν θα καθαρίζει ποτέ όπως πρέπει. Ακόμη αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα π.χ. στις επαφές πρέπει να χωθείς κάτω από το αυτοκίνητο για την μικροεπισκευή.
Τέλος δεν θα σύστηνα την τοποθέτηση εργάτη στο syncro, γιατί θα κουβαλάς μόνιμα 50 κιλά μαζί σου για τις ελάχιστες φορές που θα τον χρειαστείς (προσωπικά στα 7 χρόνια που έχω το syncro μου χρειάστηκε μόνο μία φορά και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν τι χρήση του κάνω).
Αντ΄αυτού θα πρότεινα την αγορά Hi-Lift και κιτ που μπορεί να το μετατρέψει σε χειροκίνητο εργάτη. Είναι πάρα πολύ αργό βέβαια, αλλά τις μια-δύο φορές που θα το χρειαστείς θα κάνει την δουλειά του, και το κόστος απόκτησης είναι 10 φορές χαμηλότερο, χώρια που φυσικά θα το έχεις και για τη χρήση που έχει σχεδιαστεί.
Άβαταρ μέλους
T3syncrocamper
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 2083
Εγγραφή: Δευ 25 Ιούλ 2011 3:06 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: εργάτης σε Τ3 syncro

Δημοσίευση από T3syncrocamper »

Κάποτε κι εγώ Χάρη το σκεφτόμουνα. Αλλά μετά λέω, αφού έχω τόσους φίλους με Σύνκρο να με τραβήξουν αν κολήσω (όπως και έγινε επανελημένα), γιατί να βάλω; ;)
Born to ruuuunnn!!!!
kanxar
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Τετ 22 Ιούλ 2015 3:48 pm

Re: εργάτης σε Τ3 syncro

Δημοσίευση από kanxar »

OK, με καλύψατε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ”