Δημοσιεύσεις και φωτογραφίες

Πείτε μας εδώ απόψεις, διαπιστώσεις, προβλήματα και προτάσεις από την εμπειρία σας στο Forum
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
syncro16gr
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 1094
Εγγραφή: Τρί 26 Ιούλ 2011 11:37 am
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύσεις και φωτογραφίες

Δημοσίευση από syncro16gr » Σάβ 20 Ιούλ 2019 9:25 am

Αγαπητοί συμφορουμίτες!

Συζητήσαμε στην Πανελλήνια στη Λευκάδα τα προβλήματα που διαπιστώνουμε από τη χρήση του φόρουμ και μιλήσαμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να το κρατήσουμε ζωντανό.

Σε κάποια θέματα συζητήσεων τις τελευταίες μέρες, αναφέρονται κάποια σχόλια που δεν αφορούν το εκάστοτε συγκεκριμένο θέμα, αλλά γενικότερα τη λειτουργία του φόρουμ.

Γι' αυτό (ξανα) ανοίγω ένα θέμα, κάτω από αυτή τη Δημόσια Συζήτηση - "Συζήτηση για το FORUM" και θα παρακαλούσα τα όποια προβλήματα ή/και προτάσεις για βελτίωση να δημοσιεύονται σ' αυτή τη Δημόσια Συζήτηση.

Α. ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Οι παλιές δημοσιεύσεις είναι ΟΛΕΣ διαθέσιμες. Δεν υπάρχει πρόβλημα του φόρουμ με αυτές.
Οι δημοσιεύσεις του μέλους "TOPAZ" διαγράφηκαν ύστερα από δική του παράκληση (δυστυχώς)...

Β. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Όπως είχε αναφερθεί σ' αυτή τη δημοσίευση και συζητήθηκε και στην Πανελλήνια 2019, το φόρουμ ΠΟΤΈ δεν είχε πρόβλημα ανάρτησης φωτογραφιών. Για λόγους εξοικονόμησης χώρου μέσα στο φόρουμ, πολλά μέλη, μεταξύ των οποίων και η αφεντιά μου, αναρτούμε τις φωτογραφίες μέσω τρίτων παρόχων.

Η διαχείριση των φωτογραφιών από αυτά τα τρίτα μέρη, παρουσίασε κάποια προβλήματα (άλλαξαν τις διευθύνσεις τους), με αποτέλεσμα ΟΧΙ να χαθούν αλλά να πάψουν να εμφανίζονται. Το πρόβλημα λύνεται και οι οδηγίες έχουν δοθεί στην παραπάνω δημοσίευση.

Ωστόσο, όσοι θέλουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους κατευθείαν μέσα στο φόρουμ, αυτό γίνεται εύκολα με την προσθήκη τους ως συνημμένα στις δημοσιεύσεις.

Αν προκύψει θέμα χώρου/κόστους θα γίνει ενημέρωση και θα βρούμε τις λύσεις. Ο χώρος, πάντως, του φόρουμ, έχει αυξηθεί και για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο άλλο ζήτημα.
Εικόνα
Caravelle CL Syncro16" Camper από το 2003.
"ο κόσμος δεν αλλάζει με κουβέντες, δεν άλλαξε ποτέ με προσευχές..."

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συζήτηση για το FORUM”